Pages

Tuesday, January 18, 2011

Surat dari Nabi Akhir Zaman


Surat Muhammad SAW Untuk Gereja Vatican.

Aku telah menelefon Nabiku , Nabi akhir zaman, Muhammad SAW dengan hatiku lalu terjadilah surat ini. Dari Muhammad SAW Nabi Akhir Zaman untuk Vatican sebagai hadiah istimewa untuk umat-

umatku yang sedang menganut agama Allah dan RasulNya iaitu Islam.

Wahai orang-orang Yahudi dan Kristian,
Tuhan kita Allah SWT, Tuan punya matahari yang kita amat perlukannya itu, telah pernah meminta kamu ciptakanlah matahari lain atau jika kamu tidak mampu cukuplah kamu menukarkan arah perjalanannya dari barat ke timur. Kerana Allah lah yang menerbitkannya di timur dan menurunkannya ke barat. Tapi nampaknya yang itu pun kamu belum pernah mampu. Jadi apakah cukup bijak bagi kamu untuk menentang Allah dan pesuruhNya?

Yahudi yang hidup sezaman denganku sangat terkejut dan marahkan Allah kerana melantikku orang Arab yang yatim dan ummi iaitu yang tidak boleh membaca dan menulis menjadi Nabi penutup. Sungguh tidak disangka bahawa mereka sanggup bersekongkol dengan Iblis untuk menentang Allah dan diriku. Lebih-lebih lagi bila didapati dengan Islam, Allah buatkan bumi dan isinya menyerah diri untuk diperintah dan dinaungi, manakala Yahudi hanya jadi orang buangan, dendamkan itulah wahai Yahudi dan Nasrani, datuk nenek kamu telah bersumpah untuk keturunan Yahudi dan Nasrani akan dijadikan musuh-musuh ketat kepada Allah, Rasul, Islam dan umat-umatnya. Celaka mereka, nescaya akan kami hantar semuanya ke Neraka.

Itulah sumpahnya, lalu dihasut ke dalam hidup anak-anak mereka perasaan dendam yang sama. Seterusnya kepada cucu-cucu, kemudian kepada cicit-cicit sehinggalah semangat dendam ini berjaya dimasukkan kedalam jiwa, otak dan sel-sel darah dan daging keseluruh keturunan mereka hinggalah kehari ini.

Oh Tuhan, begitu dahsyatnya hasad dengki dan dendam yang terjadi kepada musuh-musuh Mu ini terhadap Mu Tuhan. Sedangkan Kau lah Tuhan adalah Zat yang membekalkan oksigen, kesihatan dan wang kepada mereka untuk sampai punah ranahlah bumi dan hancurkan Islam agama Mu. Ya Allah, sungguhlah Kau Tuhan yang Maha Sanggup terhadap penghinaan yang amat dahsyat ini dilakukan untuk Mu oleh hamba-hamba ciptaan Mu.

Para Yahudi sekelian,
Dendam biasanya orang buat setakat anak sahaja. Yakni anaknya ikut membenci musuh ibubapa mereka. Tapi cucu-cucu mereka sudah berlembut atau paling tidak yang pernah kita dengar sumpah-sumpah jahanam kepada musuh-musuh dibuat untuk tujuh keturunan sahaja. Tapi Yahudi dendamkan Islam yakni Allah dan Rasul sampai 100 keturunan. Sedangkan mereka Bani Israel ini sebenarnya telah pernah perjuangkan Allah itu bersama Nabi-nabi mereka beribu-ribu tahun lamanya. Ertinya kejahatan Yahudi ini sesungguhya amat keterlaluan sebenarnya. Nescaya Allah akan adili mereka ini dengan seadil-adilnya yakni akan tiba hari dimana tiada seorang pun etnik ini dibiarkan hidup dibumi ini. Barangkali dengan surat ini adalah dikalangan mereka yang sanggup bertaubat. Manakala bagi penganut Kristian Allah yang Maha Adil akan Islamkan mereka semuanya nanti bersama Imam Mahdi bilamana Allah turunkan Saidina Isa Ibnu Maryam semula ke bumi. Isa AS yang Yahudi sangat membenci, mahu membunuhnya, mensalibkannya, walhal yang dibunuh itu bukan Isa. Isa sebenar dighaibkan ke langit untuk membuat pembelaan kepada kumpulan Kristian yang tertipu oleh Yahudi selama ini , tidak lama lagi.

Para Yahudi sekalian,
Bilamana bumi Allah ini sudah dibersihkan nanti dari sejenis kaum yang sangat tebal rasa dengki dan dendamnya itu kepada Allah , maka akan terjadilah bumi idaman semua, bumi yang Islam, selamat, indah, tenang, aman dan bahagia. Dan barulah bumi akan dikatakan bumiku syurgaku. Allahlah yang menciptakan semua ini atas nama PesuruhNya Nur Muhammad, para keluarga serta sahabat-sahabatnya dan kawan-kawan semuanya.

Dajjal selaku pendita Pope terakhir yang kamu bangga waktu itu sudah tiada. Dibunuh oleh anak Maryam Saidina Isa AS sebagai qisas untuk kamu yang pernah mahu membunuhnya. Tidakkah Adil dan Maha Baiknya Tuhan Muhammad kerana melakukan itu semuanya? Tuhan yang pernah bersabar 1000 tahun melihat kamu menghinaNya dan menghancurkan namaNya.

Waktu itu kau seolah-olah ada Tuhan selain Dia, sedangkan kau terlalu yakin sungguh hanya dialah Tuhan Esa dan satu-satunya. Tuhan gereja hanya mampu pukul loceng untuk hebahkan waktu pertemuan dengannya. Tapi Tuhan sebenar itu sanggup laungkan keseluruh maya pada, didengar sampai ke dalam bumi dan ke dasar lautan, bahawa Dia Allah yang Maha Besar. Apa kamu fikir ada siapa-siapa selain Dia yang benar, yang berani mensyariatkan azan. Kenapa gereja tidak cuba mencabar azan? Melaungkan kata-kata yang sama iaitu siapa bertemu dengan Paus akan diberi kemenangan! Kamu tidak beranikan wahai pendita Yahudi! Bila Tuhan Muhammad sahaja yang berani melakukan azan itu, kau tentu fahamkan apa maknanya? Hingga kini sakitnya hati mu bila azan masih terus dikumandangkan diseluruh muka bumi, bahawa diatas kehancuran agamaNya, nama Allah tetap bertakhta sebagai Tuhan yang Maha Besar. Walaupun orang Islam sudah tidak faham, tapi yang penting kau faham. Mati-matian juga kau cuba untuk hapuskan azan, tapi sepertilah matahari kedua yang tidak dapat kau ciptakan. Maka dengan penuh penderitaan setiap waktu azan kau merasai kelemahan dan kegagalan bahawa tuhan kau yang sebenar-benarnya itu tetaplah Allah yang Maha Besar yang sebenarnya tidak akan membiarkan kau selamanya menguasai bumiNya ini demi keadilanNya kepada semua hamba-hambaNya.

Para Yahudi sekelian,
Bangganya kau kerana dapat merubah manusia semuanya terutama orang Islam menjadi Yahudi semuanya. Semua orang sudah pakai coat dan neck tie Yahudi, pakai topi dan jubah Yahudi di majlis-majlis konvokesyen, pakai uniform-uniform tertentu dalam jenis-jenis pekerjaan seperti doktor, peguam, polis, tentera, pengakap, pandu putri dan lain-lain. Sudah kau sematkan di bendera Vatican anak kunci yang kau gunakan untuk bangunkan dunia sehingga kecelakaan sudah menimpa keseluruh anak Adam yang Islam mahupun yang kafir. Habis semua orang kau kafirkan samada sedar atau tak sedar. Kerana masing-masing menjadikan wang sebagai segala-galanya dan menyandarkan sumber kewangan kepada segala jenis pekerjaan yang kau sediakan. Kalau tak kerja dengan sistem Yahudi, kalau tak belajar di sekolah Yahudi, konon tak boleh hiduplah manusia di dunia ini. Walhal, dunia pernah aman damai sebelum jatuh ketanganmu Yahudi! Menjadikan kebanggaan kau lagi, kerana manusia sudah berpecah belah, berebutan dan berperangan oleh ciptaan-ciptaan kau. Konon kaulah tempat sandaran, Tuhan dan PesuruhNya sudah tidak dipedulikan orang lagi. Dan kau akhirnya amat berbangga kerana tiada seinci pun dari bumi yang akan terlepas dari pandangan kau. Teknologi maya bikinan mu dikira cukup mampu untuk kekal di bumi dan apalah Tuhan Muhammad boleh buat lagi selepas ini? Lalu kau pun berkatalah dengan penuh sombong dan takabur “ Selamat datang Muhammad akan kami hadiahkan bendera Vatican sebagai simbol bumi yang celaka, yang sedang dibawah tapak kaki kami dan kami adalah orang-orang yang terlalu ingin melihat Muhammad mengIslamkannya semula”.

Wahai Para Yahudi,
Sebenarnya Muhammad sudah lama datang ke bumi, yakni lebih kurang 200 tahun yang lalu dihari Haramain jatuh ke tangan mu. Dirikulah yang mengirimkannya sebagai pesuruh, yakni Pesuruh kepada Pesuruh Allah. Kami mengambil sebuah lokasi yang siapa pun tidak menyangkannya termasuk kamu semua sebagai gelanggang. Melibatkan beberapa buah Negara di Timur Jauh, sedangkan pada waktu itu kamu juga berada ditempat-tempat itu sebagai penjajah. Dapat tercium juga pada mu bau wangi yang menakutkan mu. Lalu kau putuskan untuk membunuhnya, lalu dia pun matilah menurut sangkaan mu. Apa kau fikir Muhammad tidak diizinkan oleh Tuhannya untuk bertindak menyelamatkan PesuruhNya dari kejahatan mu yang mahu membunuhnya itu? Tidak wahai Yahudi! Muhammad bahkan mendapatkan kembali kekasihnya itu dengan hidup-hidup seperti terlepasnya Saidina Isa AS dari pembunuhan yang kau lakukan bukan kepadanya.

Selama 85 tahun sudah perkara ini berlakuYahudi. Manalah kau sangka ianya sedang terus berlaku dan lebih-lebih lagi yang kau tak sangkakan ialah bilamana diriku ini mempunyai pesuruh kedua untuk diwakilkan pula dikampung mu dibumi. Namanya bukan lagi Muhammad. Walhal dirinya juga adalah Muhammad, Muhammad ketiga. Kami juga memanggilnya di langit sebagai Syuib bin Soleh. Tapi kalau nama itu kau jumpa di bumi, habis pulalah kekasihku itu kau bunuh. Tidak bijakkah Tuhan Muhammad kerana mengajarkan PesuruhNya menipu kau kerana nama orang itu dibumi bukannya Syuib bin Soleh. Engkau tertipu lagi wahai Yahudi, diatas seribu satu jenis tipu dayamu keatas Umat Islam.

Maka gerakan Muhammad pun sempatlah berlaku dikampung mu. Hinggalah ke hari ini, hari dimana Allah telah menunaikan janjiNya kepada orang Islam, Yakni datangnya sudah Imam Mahdi itu, kamu sebenarnya masih keliru! Apa hubungan Syuib bin Soleh itu dengan Muhammad kedua yang kau tunggu-tunggu itu?

Biarlah sekarang ku bukakan rahsia itu. Muhammad ketiga itu mendapat nama atau gelaran dari TuhanNya sebanyak tujuh nama. Semua nama-nama itu dipakaikan kepadanya oleh saudara-saudara ku yang sangat setia kepadanya. Walaupun disesat-sesatkan oleh kamu, dipenjarakan 10 tahun, dihina-hina diseluruh mimbar-mimbar di Negaranya, dibuang Negara oleh kuncu-kuncu kamu itu 7 tahun, diburu macam kucing kurap bersama pengikutnya itu, disekat segala ekonomi, pergaulan dan peluang-peluang didalam Negara, diharam segala buku, majalah dan media-media cetak dan elektronik yang mereka hasilkan, jemaahnya dianggap haram selepas ajaran Allah dan RasulNya dibawanya itu difatwakan sesat oleh seluruh Ulama-ulama Islam yang kamu ciptakan, akhirnya disihirkanlah dirinya dengan sebesar-besar sihir Yahudi dan seribu satu macam lagi kekejaman yang kamu timpakan kepadanya, keluarganya dan jemaahnya. Namun akhirnya kini dinegaranya itu dia dan jemaahnya telah diterima baik oleh semua kecuali segelintir anak-anak buah kamu yang berpenyakit itu. Adalah hasil kempen Pilihanraya Tuhan oleh parti Tuhan itu membuatkan hati-hati semua rakyat mahukan Tuhan, maka dengan hati mereka memutuskan untuk menerima dan menyokong Abuya dan Jemaahnya.

Wahai orang-orang Yahudi,
Orangku itu, Muhammad ketiga itu, dia mendahului Muhammad kedua untuk membuat tapak kepada Muhammad kedua di bumi. Akulah Muhammad pertama yang merancang ini semua kepada kedua-dua Muhammad itu. Kau tahukan yang aku adalah Muhammad ialah Nur Muhammad yang tidak mungkin padam oleh seribu satu kegelapan yang kau ciptakan sekalipun oleh kewafatan ku. Aku sebenarnya sedang hidup dan aktif memimpin kepada umatku, bahkan akulah yang sedang menulis surat buat mu ini wahai musuh Allah. Hatta usaha-usaha jahat kamu untuk mencuri jasadku untuk dihinakan itupun gagal adalah kerana faktor aku sebenarnya tidak pun mati seperti yang kamu katakan. Kamu tipu orang Islam konon Muhammad sudah wafat dan apa hubungan lagi, walhal kamulah orang yang sangat-sangat menunggu ketibaan ku ke bumi sekali lagi.

Ya, sekarang pun kau dah tahu Muhammad kedua yang kau cuba bunuh 85 tahun yang lalu itu telah kembali ke bumi atas arahan Muhammad pertama. Bersamanya Muhammad ketiga juga yang dia pun aku ghaibkan juga dihari kamu arahkan orang-orang kamu membunuhnya, yakni dihari dia berkata tangkaplah saya, tangkaplah saya, tangkaplah saya, kerana sayalah orangnya yang kamu cari-cari itu. Sayalah Putra Bani Tamim untuk Malaysia dan sayalah Satria Piningit untuk Indonesia.

Marahnya kamu dengan hero ku itu, kau pun kejarlah dia. Maka disaat kau begitu hampir untuk dapatkannya, keluarlah di television kamu semua bahawa Abuya sudah mati. Maka tertipu lagilah kamu wahai orang yang memerangiku oleh Allah yang Maha Pandai menipu daya itu. Cubalah kamu berfikir, masakan orang yang ditugaskan oleh Allah dan Rasul untuk menyempurnakan jadualnya itu boleh mati sebelum kejayaannya. Apakah kau fikir bahawa Zat Tuhan itu ialah Zat yang tidak mampu melepasi halangan kamu? Kalau begitu yang kamu fikir, tentunya kamu bukanlah Yahudi yang aku maksudkan! Sebab Yahudi yang sebenarnya itu ialah orang yang sangat kenal Tuhan, Tuhan yang Maha Berani untuk isytiharkan dipembesar-pembesar suara diseluruh masjid dan surau orang Islam diseluruh dunia sebanyak lima kali sehari bahawa dialah Tuhan yang Maha Besar. Yakni owner kepada Alam, yakni tiada yang mustahil bagiNya. Dia melakukan kepada tiga orang yang kau sangka telah mati dibunuh oleh kamu sebenarnya tidak mati. Mereka datang ke kampong ku, tinggal dengan ku, dengan jasad-jasadnya sekali. Macamlah aku pernah ke Sidratul Muntaha dengan jasad-jasad ku sekali bertemu Tuhanku. Semasa hayatku itu, mereka bertiga ialah lelaki-lelaki ditugaskan untuk membuatkan Yahudi tiada lagi di bumi ini.

i) Saiyyidina Syuib bin Soleh (Putra Bani Tamim)
ii) Saiyyidina Muhammad bin Abdullah (Imamul Mahdi)
iii) Saiyyidina Isa AS (anak Ibu Maryam RA).

Sebenarnya dan sesungguhnya para Yahudi amatlah tahu akan hal ini, bahkan lebih alim dari ulama orang Islam tentangnya. Tapi hasad dengki dan dendam telah sanggup membuatkan mereka menipunya dengan mengatakan semuanya itu karut marut belaka. Celaka Tuhan Muhammad menjanjikan ini semua , akan kami binasakan sampai ke akar umbinya.

Sungguh kejahatan kamu Yahudi sangat menakjubkan sekali, bodoh-bodoh umat Muhammad pun tapi masih boleh diselamatkan. Tapi kamu, bagaimana pula boleh merancang untuk mati atas nama kejahatan ini?

Para Yahudi Sekelian,
Bila umat Islam lihat nanti Abuya bersama Imam Mahdinya berada di bumi semula, ramai-ramai pula mereka akan berkata “Siapakah yang menipu kita selama ini tentang janji Tuhan ini?”. Dan bila mereka tahu bahawa segalanya adalah angkara Yahudi laknatullah, maka ketahuilah bahawa kami tidak perlukan masa yang lama untuk mengucapkan selamat tinggal Yahudi. Masa telah tiba, jalan sudah ditemui untuk kami kembali kepada Siratal Mustaqim yakni jalan Allah dan Rasul. Dan kamu tentu tahu berapakah bayarannya yang akan dituntut dari kamu nanti atas kebinasaan yang sudah kamu timpakan kepada anak cucu kami itu agar ianya jangan lagi berulang atau berterusan. 1000 tahun terpaksa kau ambil untuk menjahanamkan sesuatu yang diriku bangunkan diatas bumi, sedangkan untuk membaikinya Allah izinkan untuk kami dapat melakukannya hanya dalam waktu tak sampai dari separuh waktu kamu itu. Hebat tak teknologi orang-orang Tuhan dibandingkan dengan teknologi musuh-musuh Tuhan.
Bertaubatlah wahai Yahudi, kamu tahu bukan , dizamanku dulu ada orang-orang Yahudi yang memeluk agama Islam?


Akhirnya Wahai Penentang Kebenaran,
Mengapakah kamu bersedia untuk membuka segala rahsia pembohongan yang disimpan selama 1000 tahun itu pada waktu ini? Ya, memang, umat Islam sudah tidak boleh berbuat apa-apa, tapi mereka akan marah dan menaruh harapan kepada Imam Mahdi yang ditunggu-tunggu. Ertinya kamu telah membuat kesilapan besar kerana menyebarkan rahsia pembohongan mu ini. Macamanakah Iblis boleh tersilap?


Sebenarnya apa yang dilakukan oleh Yahudi dalam perancangan New World Order oleh protocol Zionis itu ialah

i. Mengambil ilmu-ilmu Al Quran yang menguntung untuk dibangunkan.
ii. Mana-mana ilmu yang merugikan mereka, Yahudi ambil juga tapi diterbalikkan semuanya.
iii. Janji Allah untuk Umat Islam ditentang dan dilawan habis-habisan.

Hasil dari semua inilah, maka Allah izinkan dunia ini sekarang menjadi kepunyaan kamu. Sedangkan kalaulah bukan dengan belajar dari Muhammad ini, masakan ini semua tidak akan berlaku kepada kamu. Tidak malukah kamu berguru dengan musuh mu? Kemudian membanggakan sebagai hak mutlak kamu! Sebenarnya wahai Yahudi, bila kamu lihat nanti bagaimanakah para Muhammad menggunakan teknologi roh yang Allah rezekikan pada mereka 1000 kali ganda mengatasi teknologi yang kamu pakai sekarang, kamu akan malu untuk berbangga. Hancurlah semuanya milik kamu itu bilamana Islam kembali menjadi empayar menyelamatkan semula seluruh dunia. Kamu cuma perlu menunggu hanya sedikit masa sahaja lagi, hanya beberapa hari sahaja lagi, dikeranakan di pusat Yahudi kini di Arab Saudi sudah terjadi seperti Tsunami, ledakan-ledakan seperti gunung berapi, laharnya akan mengelilingi Israel, ertinya akan hancurlah kezalimanmu di Gaza bahkan diseluruh dunia.

Insya Allah, waktu itu umat Islam akan kembali mengagungkan Allah dan Nabi mereka ini akan menjadi begitu bermakna dan berharga semula kepada mereka.

Sekian dulu, terima kasih dan doa dari Nabi akhir zaman untuk seluruh Umatnya.

Wassalam.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RECENT POST KEBAL BERDURI

get this widget here